indoor banner tv festival, stofbannere

Indoor bannere/Stofbannere

Vi leverer indoor bannere eller stofbannere til udstillinger, messer, koncerter, virksomheder og vi er klar til at levere til dig inden for få dage!

Et indoor banner/stofbanner kan leveres i forskellige materialer typisk er det polyester i forskellige tykkelser afhængig af formålet.

Vores standard indoor banner leveres i 205g polyester. Indoor banneret er brandhæmmende materiale og er godkendt til brug på scener, i butikker og i messehaller.

Indoor bannere/stofbannere er den perfekte løsning til butikker, messer, haller, scener og meget andet. Intet er for småt, intet for stort. De vejer minimalt og er nemme at sætte op.

Du kan vælge at lave dit eget banner-grafik eller lade os hjælpe dig med det grafiske - vælger du at lade os stå for dit indoor banner design, har vi professionelle grafikere siddende klar.

Herunder kan du se nogle eksempler på indoor bannere / stofbannere mv. Vi kan også anbefale at du kigger på vore cases ved at klikke hér - hvor vi også viser eksempler på Indoor bannere og stofbannere.

RING OG BESTIL

+ 45 96 41 31 11

Tilmeld nyhedsbrev

og modtag spændende nyt
+ tilbud på storformat print!

Beregn prisen på dit banner hér

Brug beregneren for en vejlendende pris på dit nye banner.

NB: Prisberegneren er vejledende og indholder kun et udpluk af de materialer vi kan tilbyde. Har du specielle ønsker - eller ønsker et fast tilbud på dit banner - kontakt os venligst på +45 9641 3111 eller på vores Gratis Live Chat!!

 Hvilket banner skal jeg vælge?

Boogii har bannertyper som passer præcist til det formål i skal bruge.

INDOOR: som indoor banner vil man oftest bruge 205 g. polyester. Et polyester stofbanner hænger pænt, og man kan benytte flere former for efterbehandlinger. Det kan være metaløjer - vulst - skinne - velcro. Ønsker man et mere gennemsigtigt udtryk, skal man vælge 110 g. polyester. Vi har mange typer af stof - disse 2 er de mest gængse.

OUTDOOR: Til outdoor banner vil man oftest bruge PVC. PVC kan holde til vejr og vind, og er meget slidstækt. Man kan enten vælge blockout eller mesh. Mesh er en PVC med små huller i, så vinden kan komme igennem. Er det kortvarrigt man skal bruge banneret udendørs, kan man selvfølgelig også vælge stof.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg printe på mit banner?

Du skal betragte dit banner som et hvidt lærred hvor vi printer det du har lyst til - du bestemmer derfor om det bare skal være logo på en farvet baggrund eller om det er et 4farvet fotografi der skal blæses op på et kæmpe banner. Kreativiteten kender ingen grænser, billeder - tekst - logo alt er tilladt.

Kan man printe på begge sider af banneret?

Nogle stofkvaliteter er gennemsigtige således du kan se printet på begge sider - ønsker du print på begge sider anbefaler vi fx. vores dobbeltsidet banner.

 

Ønsker du omvendt, at lyset ikke må trænge igennem banneret, og at det kun må ses fra den ene side, anbefaler vi print på DuoImage som fx. anvendes på teatre - og generelt steder hvor du vil sikre at budskabet kun kan ses fra én vinkel.

Hvad koster et indoor banner?

Prisen afhænger af størrelsen. Du kan bruge vores online banner-beregner nederst på siden som kan give dig en vejledende pris. Vi sidder klar ved telefon, mail og online chat for at give dig gratis og uforpligtende rådgivning i valg af banner materialer samt pris på banner!

Hvordan designer du dit banner?

Hvis du selv leverer den trykklare fil til Boogii Print - følger hér et par guidelines. Husk at vi også gerne hjælper med at layoute dit banner.

  • Filen skal leveres som enten JPG eller PDF
  • Filen skal i str. 1:1 være på min. 100 dpi - dvs hvis man laver den i 1:2 skal filen være 200 dpi
  • Husk at lave filen ca. 4 cm større hele vejen rundt (bruges til renskæring)
  • Vælg den korrekte efterbehandling (se herunder)
  • Vælg ønsket materiale (se herover)

Er du i tvivl - sidder vi altid klar ved telefonen og hjælper gerne!
Vi har skabeloner, som sendes efter henvendelse, hvorpå banneret kan designes. 

Hvordan hænger jeg mit banner op?

Vi leverer vore bannere med valgfri efterbehandling (se herunder) - det kan enten være med øjer til ophæng med stropper eller lign. eller fx. en vulst som gør at den kan monteres på en fastmonteret skinne. Endelig kan vi levere et hejsesystem så du nemt efterfølgende kan skifte banneret uden bug af stige/lift mv.

Vi kan både levere banneret til dig monteret eller du kan vælge selv at ophænge det.

Ring 96 41 31 11 og få dit banner om få dage!

Få personlig hjælp, lad os ringe dig op!

Invalid Email
Invalid Number

RING OG BESTIL

+ 45 96 41 31 11

Tilbehør og efterbehandlinger

Alle vore bannere og flag leveres med valgfri efterbehandling.

Metaløje

Kort om metaløje

Metaløjer bruges til ophæng i fx. bagbroer (scenebrug) eller udvendig montering, krogophæng stropper osv. Monteres i både Polyester samt PVC.

 

 

 

Plastskinne

Kort om plastskinne

Plastskinne monteres i toppen af banneret. Der er monteret små øjer på skinnen til ophæng i snor. Plastskinnen fås i sort og hvid.

 

 

 

 

Rundjern

Kort om rundjern

Rundjern monteres i en lille løbegang i top og bund. Rundjern er en lille kompakt jernrør. Den anvendes i toppen sammen med eksempelvis "Krokodillenæb". I bunden anvender man rundjern for at tynge banneret så det hænger tungt ned.

Vulst

Kort om vulst

Vulst er en silicone "pølse" der bliver syet i løbegang i top og bund. Vulst systemer er meget anvendt til udvendig brug, hvor man ofte udskifter bannere, og hvor det skal være nemt og enkelt at udskifte. Vi sælger også selve vulstsystemet.

 

Arno stropper

Kort om Arno

Til ophæng i fx bagbro/rig anbefaler vi de slidstærke Arno Stropper kombineret med metaløjer.
Pris pr. stk. kr. 10,- ex moms (12,50,- incl.moms)

 

 

 

Vulst system

Kort om vulst

Skal du bruge dit banner til en fast installation, kan vi fx anbefale et vulst system som er perfekt til både udendørs og indendørs brug.
Vulst løsningen er stærk og elegant og det er meget simpelt at udskifte banneret.

 

Gummistrop med S-krog
25 cm

Kort om gummistrop

Til ophæng af bannere på væg, mur, stativer og rig.
Pris pr. stk. kr. 15,- ex. moms (18,75,- incl.moms)

 

 

 

 

 

Vi har arbejdet
sammen med

Boogii har gennem flere år været stolte leverandører af bannere, udstillingsløsninger og scenetæpper til en lang række virksomheder og kunstnere i ind og udland. 

tv2_logo
undervisningsministeriet-logo-e1434533142767
logo_black_03
photo
331410
the_x_factor_logo
moe_logo_2
2000px-dr_logo-svg

Vi har arbejdet med

Boogii har gennem flere år været stolte leverandører af bannere, udstillingsløsninger og scenetæpper til en lang række virksomheder og kunstnere i ind og udland.

logoer-1024x543-1

Få personlig hjælp, lad os ringe dig op!

Invalid Email
Invalid Number

Tilmeld nyhedsbrev