Et par ord om Boogii

Boogii er et marketingbureau placeret i Aulum, midt på den jyske hede - med næsten 20 års erfaring inden for markedsføring og branding.

Det er ikke en tilfældighed, at Boogii er placeret på den jyske hede. Flid, ærlighed og et højt serviceniveau er indbegrebet af Boogii, ligesom det er for de fleste andre virksomheder på heden. Der er lange stolte traditioner for godt, solidt og ærligt håndværk i det jyske. Hos Boogii er dette ingen undtagelse.
Vi er eksperter i markedsføring i den brede forstand. Vi fordyber os altid i kundens situation og behov og lægger en individuel strategi for hver eneste opgave.

Web bureau

Boogii er også et web-bureau. Vi udvikler websites til alle formål og i alle prisklasser fra microsites til store portaler og naturligvis webshops. Vi projekterer altid websites og shopløsninger 100% efter kundens behov og ønsker. 
Vi har også altid megen fokus på SEO (søgemaskineoptimering) og har det mål, at websites udviklet hos Boogii altid er korrekt optimeret. Vi bestræber os altid på at være med til at skabe vækst for vore kunder.

Storformatbanner.dk

Endelig har vi vores print afdeling som også går under navnet storformatbanner.dk. Her er vi én af landets førende på området. Vi printer på stort set alt og i alle størrelser.

Vi er totalleverandør på bannerprodukter og servicerer kunder, ikke bare i Danmark, men i hele Norden og i flere europæiske lande og har således leveret til kunder som Tivoli, Danbolig, OBH-Nordica, Weber, Haribo, DR, JVC, Kvickly og mange mange flere.

Vi støtter


Boogii støtter Scleroseforeningen

Vision

Det er altoverskyggende at udstråle ærlighed overfor vore kunder.

Det er derfor vigtigt ikke at sælge bare for at sælge, men at søge ind til kundens behov og afhjælpe disse - og ellers skabe en langvarig relation til kunden.

Et andet vigtigt nøgleord for Boogii er nærhed. Nærhed geografisk hvis muligt, men ellers i overført betydning. Dvs. at vi må ikke slippe kunden når opgaven er leveret. Vi skal som skrevet herover, skabe en relation til kunden, med henblik på at skabe tryghed hos kunden - og vækste med kunden.


Værdier


Som ejere er vi bevidste om, at en virksomhed ikke styres udelukkende af - og efter - rationelt økonomiske mål, men at den i lige så høj grad styres af de værdier, som vi hver især har i vor mentale rygsæk.

Vi ønsker derfor at følgende værdier i væsentlig grad skal kendetegne hele Boogii's måde at drive virksomhed på.

Vi udviser ærlighed

Vi siger sandheden - omsorgsfuldt


Vi har faglig stolthed

Vi står inde for det, vi laver. Vi leverer kvalitet. Vi overholder retningslinier og standarder.


Vi vil nærhed

Det gælder både internt og eksternt. Vi er lyttende.

Vore samarbejdspartnere skal opleve såvel "fysisk som mentalt nærvær".


Vi vil give kunden en god oplevelse.

Vore kunder skal have lyst til at klappe, allerede når vi går på scenen.


Vi udviser initiativ

Vi venter ikke blot på, at "man" henvender sig til os - Vi er på forkant.


Læs vore forretningsbetingelser hér.
Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram