Websites | Webshops | BoogiiUpdate | Adwords | SEO | Sociale Medier |

Vi laver websites der matcher dine behov fremfor vore egne...

Ønsker du en kampagneside, et lille visitkort eller måske et helt nyt site til din virksomhed, så sidder vi klar med den rette ekspertise til at kunne hjælpe dig i mål.Hvilke typer websites laver I?

Vi producerer websites af enhver art. Ens for dem alle er, at vi altid producerer individuelle løsninger. Èn af vore klare styrker er fleksibiliteten, derfor kalder vi os eksperter i både store og små web-løsninger.

For os er alle kunder unikke og således håndterer vi også deres websites. Har du et specielt behov, løser vi det. Vi tilbyder bl.a. integration mellem dit website og dit økonomisystem, telefoncentral eller helt andre systemer. 

Vi har produceret et væld af websites og hjemmesideløsninger i alle størrelser og afskygninger, så mon ikke vi også kan lave en hjemmeside der passer lige til dig. Lad os hjælpe dig med at lave fx:

Kampagneside |  Visitkort  |  Virksomheds website |  Webshop (læs mere hér) | Intranet osv.Hvordan rammer vi plet på Google?

Der er ikke så meget ved at lave en side som ikke bliver set - derfor har vi 100% fokus på at din hjemmeside skal være søgbar på Google. Vi sikrer at din hjemmeside bliver skrevet i et sprog som Google har nemt ved at indeksere - dermed højere rangering. Endelig hjælper vi med at dine tekster er spiselige for Google - Læs mere under Søgmaskineoptimering.Hvordan laver vi din hjemmeside?

Vi har forsøgt at beskrive den typiske køreplan for produktion af et website hos Boogii. Planen er altid vejledende og varierer afhængig af opgave og omfang. Hent planen hér

Vigtigt er det dog at vi gør vort ypperste for at du skal føle dig tryg hele vejen fra idé til hjemmesiden er i luften.

Vi benytter forskellige CMS platforme afhængig af opgavens omfang. Mange af vore kunder benytter vores eget CMS, men hvis du ønsker det eller opgaven passer bruger vi også andre Hostede CMS systemer samt open source CMS som fx. Wordpress og Drupal. Vi vurderer fra opgave til opgave hvilken CMS der passer bedst og har du specielle ønsker så kigger vi på det.


Hvad koster en hjemmeside?

Vi arbejder ud fra individuelle løsninger og derfor også i mange prisklasser. Vore websites starter typisk fra kr. 5.000. Prisen afhænger altid af opgavens størrelse og omfang. Vi giver altid fast pris på opgaven inden vi starter.

 

Gratis inspirationsmøde eller bare mere info

 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram