Websites | Webshops | BoogiiUpdate | Adwords | SEO | Sociale Medier |

Vil du åbne forretning på nettet - og er du klar til E-handel? 

Antallet af webshops vokser eksplosivt. Vi udvikler e-butikker der sikrer dig tilgængelighed og grobund for vækst. Vi udvikler både B2B og B2C shopsHvorfor skal jeg have en webshop?

En Online Shop er efterhånden blevet allemandseje blandt virksomheder, iværksættere, ja alle som producerer eller videresælger diverse produkter. Og rigtig mange fysiske butikker supplerer deres fysiske salgskanal med en online indgang.

Vi producerer webshops både til B2B (Business to business) og B2C (business to customer). Vi kører primært med 2 shop udgaver. En full-featured hosted shop og endelig en udgave hvor vi kan tilpasse shoppen 100% til dine ønsker.

 


Byg selv webshop eller nøglefærdig webshop!

 

Vi har fokuseret på at minimere dit tidsforbrug og dine økonomiske omkostninger, hvilket betyder at du på få timer og med en minimal økonomisk investering kan begynde at afsætte dine produkter, allerede inden dagen er omme.

 

Vi har udviklet en række design templates så du hurtigt kan komme i gang.

 

Har du ikke mod på selv at kaste dig over oprettelse af en shop, kan du også trygt overlade hele arbejdet til os. Vi kan også skabe et helt unikt layout enten baseret på en skabelon eller helt fra bunden - du bestemmer! Uanset hvad er du hurtigt i gang.

 

Er dine behov specielle har vi også mulighed for at lave skræddersyede løsninger.

 

 

Hvilke størrelser webshops kan man vælge?

Vi har delt vore shop løsninger op i 3 meget skarpt afgrænsede størrelser og prisklasser. Det betyder at hvad enten man sidder som iværksætter eller virksomhed med større krav - ja så kan vi finde den løsning der passer ind. Endelig er alle vore shops skalerbare så du opgradere efter behov.

 


Kan shoppen integreres til økonomisystem og kasse?

Du skal ikke lade dig snyde af det simple og intuitive design, da der inde bagved befinder sig ubegrænsede muligheder for at tilpasse, opsætte og tilknytte og integrere alverdens funktioner og applikationer.

Fx er det muligt at tilknytte Microsoft Dynamics, E-conomics økonomisystem, Post Danmarks fragtintegration, Trustpilot og alle de kendte sociale medier som Facebook, Twitter, paypal og meget mere.

 

Hvorfor webshop hos Boogii?

For os handler det ikke blot om at sælge dig en webshop løsning. En shop er jo i princippet bare en platform. Vores ekspertise består lige så meget i at kunne hjælpe dig hele vejen, så du også får varerne solgt. Vi har kreativt tænkende hoveder siddende som hele tiden er til for at hjælpe dig med dit salg. Vi kan vejlede med kampagneplanlægning, annoncer, arbejde med sociale netværk og alt det der gør at dit produkt kommer over disken.

Tag en snak med vore konsulenter og hør nærmere om dine muligheder med en shop-løsning fra Boogii.

 

Hvad koster en webshop?

Vore webshops starter fra kr. 0 i oprettelse kr. 285,- pr. måned. afhængig af dine behov. Se vores produktark her for mere inspiration og pris-eksempler!

 

Gratis inspirationsmøde eller bare mere info

 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram