Websites | Webshops | BoogiiUpdate | Adwords | SEO | Sociale Medier |

Alt afhænger af korrekt søgemaskineoptimering (SEO)

Og Boogii har de rette værktøjer til at hjælpe dig til en topplacering på Google og melder dig ind i kampen om kunderne!Hvordan laver man søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering eller SEO som det også kaldes har af mange fået det prædikat af at være noget diffus og mystisk som kun er forbeholdt de få. Men søgemaskineoptimering er i virkeligheden mere simpelt end som så. Det handler om at gøre arbejdet for Google så nemt som muligt når siden skal indekseres til søgemaskinerne.


Hvad søger dine kunder efter?

Googles ord er lov - så det er vigtigt at hjemmesiden er kodet efter de retningslinjer Google udstikker - det er første betingelse for en god indeksering og dermed placering på søgemaskinerne. Dernæst består arbejdet i at finde og bruge de rette søgeord. Hvad søger dine kunder efter og bruger du disse søgeord i dine tekster? Hvad med dine konkurrenter?


Gratis webeftersyn af din hjemmeside!

Vi tilbyder et gratis eftersyn af din hjemmeside. Vi gennemgår siden mht. kodning, søgeord mv. og kommer med en generel vurdering af dit website og hvad der evt. kan gøres for at optimere yderligere. Du kan herefter frit vælge om du ønsker vi skal hjælpe med at optimere dit site eller du selv vil kaste dig ud i det.


 

Gratis inspirationsmøde eller bare mere info

 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram