Websites | Webshops | BoogiiUpdate | Adwords | SEO | Sociale Medier |

Hvor længe siden er det du opdaterede dit website eller Facebook?

En opdateret hjemmeside er det vigtigste step for at opnå succes på nettet. Men de færreste har tid til at få det gjort - det har vi nu sat en stopper for!Hvad er BoogiiUpdate?

Vi har erfaret at rigtig mange får lavet en flot og helt up-to-date hjemmeside og derefter ligger siden mere eller mindre øde hen. Rigtig mange kan sikkert nikke genkendende til dette. Vi kender alt til at hverdagen er fyldt op med andre opgaver, der er ordrer der skal behandles og kunder der skal kontaktes og derfor får opdatering af hjemmeside mv. ikke altid den rette prioritet - – måske kan du ikke huske hvordan og skyder det lidt i baggrunden.

Vi ved hvor vigtigt det er for såvel søgemaskineoptimering og virksomheden i øvrigt - derfor lancerer vi nu en egentlig Opdaterings Service. Med andre ord tilbyder vi dig at være din eksterne marketing afdeling, der tager ansvar for at holde din hjemmeside, Facebook osv. ajour med faste mellemrum – således du ikke behøver at bekymre dig om andet end det der er vigtigt for dig – nemlig drive din forretning.

 

Er det vigtigt at opdatere sin hjemmeside?

Rigtig mange synes måske ikke der er nyt at fortælle eller tiden ikke er der, undskyldningerne er mange, men der er faktisk mening med galskaben. En ikke opdateret hjemmeside betragtes af Google som en uinteressant eller måske ligefrem død og forsvinder lige så stille fra søgemaskinerne.

Brugerne tænker ikke anderledes. Har du aktuelle nyheder eller artikler på din hjemmeside eller facebook side er du mere attraktiv end hvis seneste opdatering er flere uger, måneder eller ligefrem år gammel.

Kan I opdatere min hjemmeside?

Vi arbejder både med vores eget CMS, men også med flere andre CMS'er herunder flere open source systemer som Wordpress, Joomla og Drupal, samt mange flere.

Du behøver heller ikke være kunde hos Boogii for at få glæde af vores opdaterings service.

 

Kan I passe mine sociale platforme?

De sociale medier er en vigtig brik i den daglige markedsføring. Det er der for en selvfølge at vi også skal kunne holde disse platforme kørende for vore kunder, således du kan koncentrere dig om din forretning. Vi har bl.a. erfaring med: Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn og Youtube.

 

Hvad koster en opdateringsaftale med Boogii?

Fordelen med en opdateringsaftale med Boogii, er at du kender dine udgifter hver måned. Vi hjælper dig med at finde den pakke der passer lige præcis til dit behov, baseret udelukkende på dine opdateringsbehov og omfanget af dine sider.

For ganske få kroner om dagen kan vi holde din hjemmeside og dine sociale platforme ajour - Merværdien af din online markedsføring kan til gengæld stige med flere tusind kroner om dagen.

Kontakt os for at få tilsendt produktmateriale og priser.Hvordan kommer vi i gang med opdateringsservice?

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en opdateringsaftale med Boogii ud fra dine behov. Ligeledes tilbyder vi alle vore kunder en prøveperiode hvor vi ser hinanden an uden nogen opsigelse. Så lad os hjælpe dig med at holde dig opdateret - til glæde både for dig, søgemaskinerne og ikke mindst dine kunder.

 

Gratis inspirationsmøde eller bare mere info

 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram