Websites | Webshops | BoogiiUpdate | Adwords | SEO | Sociale Medier |

Vi hjælper dig frem til 1. pladsen på Google - i overhalingsbanen

Adwords er din hurtige vej til side 1 på Google. Betal kun for de klik Google annoncen genererer til din hjemmeside.  Hvad er en adwords kampagne?

Alle kæmper for at blive nummer 1 på Google - og selv med god søgemaskineoptimering kan det være nødvendigt at hjælpe sin side til en topplacering med en adwords kampagne. Modsat de organiske søgeresultater, betaler man for de klik de sponserede annoncer genererer. Det er hurtigt og nemt at sætte en annonce op og resultatet kan ligeledes afmåles lynhurtigt. Det er derfor et fantastisk værktøj, hvis du vil booste din hjemmeside.Hvordan laves og overvåges en adword annonce?

I tæt samspil med dig udarbejder vi de nødvendige annoncer og tilknytter de søgeord som er relevante for annoncen. Du bestemmer budgettet og det er så vores opgave at give dig mest valuta for pengene. Vi overvåger udviklingen på din kampagne og justerer efter behov, således du får den bedst mulige placering. Kan adwords annoncer give mig flere besøgende?

Ja - en adwordskampagne kan give dig mange besøgende på kort tid, men vi vil hellere have fokus på at give dig de rigtige besøgende - de som kan konverteres til kunder. Så en god adwords kampagne er i vore øjne ikke bare annoncen og øget besøgstal i sig selv, men i højere grad den opgave der består i at overbevise de besøgende at det netop er hos dig ordren skal lægges.

Hvad koster adwords?

Du afregner klikpriserne direkte til Google (eller facebook, som også er en mulighed når det gælder online annoncering) - ud fra det budget du har fastsat. Derudover betaler du kun for det arbejde vi bruger på at overvåge din annonce. Dette honorar kan enten afregnes på timebasis eller som fast mdl. honorar.

Gratis inspirationsmøde eller bare mere info

 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram