Produkter

Temaer

Bands, Musik & Teater

Messer & Udstillinger

Start af virksomhed

Brug din virksomhed som reklamesøjle og skab opmærksomhed

Outdoor banner / Stof & PVC MESH

Om det drejer sig om et hundehus eller højhus - Vi pakker din bygning ind i dit budskab, hurtigt og billigt 

Beregn prisen på dit banner online

Hvad er et outdoor banner?

Med outdoor bannere kan du bruge bygningen som reklamesøjle - Eller du kan bygge en "mur" af bannere - mulighederne er nærmest uendelige.

Outdoor bannere leveres i både polyester og i PVC. Et af vore mest brugte materialer er PVC MESH som har en perforering der gør at vinden let trænger i gennem og at banneret derfor kan modstå store vindstød uden at give sig.

Vi har både erfaring i mindre bannere til ophæng på gavle mv. og indpakning af bygninger.


Hvad kan jeg printe på mit banner?

Du skal betragte dit banner som et hvidt lærred hvor vi printer det du har lyst til - du bestemmer derfor om det bare skal være logo på en farvet baggrund eller om det er et 4farvet fotografi der skal blæses op på et kæmpe banner. Kreativiteten kender ingen grænser, billeder - tekst - logo alt er tilladt.


Hvordan hænger jeg mit banner op?

Vi leverer vore bannere med valgfri efterbehandling (se herunder) - det kan enten være med øjer til ophæng med stropper eller lign. eller fx. en vulst som gør at den kan monteres på en fastmonteret skinne. Endelig kan vi levere et hejsesystem så du nemt efterfølgende kan skifte banneret uden bug af stige/lift mv.

Vi kan både levere banneret til dig monteret eller du kan vælge selv at ophænge det.

 

 


Hvad koster et outdoor banner?

Leder du efter billige outdoor bannere, er du kommet til det rette sted. Prisen afhænger af størrelsen. Du kan bruge vores online banner-beregner nederst på siden som kan give dig en vejledende pris. Vi sidder klar ved telefon, mail og online chat for at give dig gratis og uforpligtende rådgivning i valg af banner materialer samt pris på banner!

 

Hvordan designer du dit banner?

Hvis du selv leverer den trykklare fil til Boogii Print - følger hér et par guidelines. Husk at vi også gerne hjælper med at layoute dit banner.

  • Filen skal leveres som enten JPG eller PDF
  • Filen skal i str. 1:1 være på min. 100 dpi - dvs hvis man laver den i 1:2 skal filen være 200 dpi
  • Husk at lave filen ca. 4 cm større hele vejen rundt (bruges til renskæring)
  • Vælg den korrekte efterbehandling (se herunder)
  • Vælg ønsket materiale (se herover)

Er du i tvivl - sidder vi altid klar ved telefonen og hjælper gerne!


Efterbehandling og tilbehør!

 

Efterbehandlinger

Alle vore bannere og flag leveres med valgfri efterbehandling - Herunder vises et udpluk af de mest almindelige - kontakt os og hør nærmere hvilken efterbehandling der passer til dit produkt.

 

Metaløjer bruges til ophæng i fx. bagbroer (scenebrug) eller udvendig montering, krogophæng stropper osv. Monteres i både Polyester samt PVC.
Plastskinne monteres i toppen af banneret. Der er monteret små øjer på skinnen til ophæng i snor. Plastskinnen fås i sort og hvid.
Rundjern monteres i en lille løbegang i top og bund. Rundjern er en lille kompakt jernrør. Den anvendes i toppen sammen med eksempelvis "Krokodillenæb". I bunden anvender man rundjern for at tynge banneret så det hænger tungt ned.
Vulst er en silicone "pølse" der bliver syet i løbegang i top og bund. Vulst systemer er meget anvendt til udvendig brug, hvor man ofte udskifter bannere, og hvor det skal være nemt og enkelt at udskifte. Vi sælger også selve vulstsystemet.


 

Send forespørgsel eller bestilling   eller   Ring +45 96 41 31 11

Banner beregner

NB: Prisberegneren er vejledende og indholder kun et udpluk af de materialer vi kan tilbyde. Har du specielle ønsker - eller ønsker et fast tilbud på dit banner - kontakt os venligst på +45 9641 3111 eller på vores Gratis Live Chat!!

 
 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram