Produkter

Temaer

Bands, Musik & Teater

Messer & Udstillinger

Start af virksomhed

Hvis dit budskab bare ikke kan blive stort nok!

Indoor banner / Stofbannere

Vi leverer bannere til messer, koncerter, virksomheder og vi er klar til at levere til dig inden for få dage!

Beregn prisen på dit banner online

Hvad er et indoor banner?

Et indoor banner kan leveres i forskellige materialer typisk er det polyester i forskellige tykkelser afhængig af formålet. Vores standard banner leveres i 205g polyester. Banneret er brandhæmmende materiale og er godkendt til brug på scener, i butikker og i messehaller.

Indoor bannere er den perfekte løsning til butikker, messer, haller, scener og meget andet. Intet er for småt, intet for stort.

De vejer minimalt og er nemme at sætte op.

Banner til messe!

Skal du messe eller udstilling har vi stor erfaring med messebanner og andre løsninger til udstillinger. Kontakt os eller læs mere hér
 

Hvad kan jeg printe på mit banner?

Du skal betragte dit banner som et hvidt lærred hvor vi printer det du har lyst til - du bestemmer derfor om det bare skal være logo på en farvet baggrund eller om det er et 4farvet fotografi der skal blæses op på et kæmpe banner. Kreativiteten kender ingen grænser, billeder - tekst - logo alt er tilladt.


Kan man printe på begge sider af banneret?

Nogle stofkvaliteter er gennemsigtige således du kan se printet på begge sider - ønsker du print på begge sider anbefaler vi fx. vores dobbeltsidet banner.

Ønsker du omvendt, at lyset ikke må trænge igennem banneret, og at det kun må ses fra den ene side, anbefaler vi print på DuoImage som fx. anvendes på teatre - og generelt steder hvor du vil sikre at budskabet kun kan ses fra én vinkel.


Hvad koster et indoor banner?

Prisen afhænger af størrelsen. Du kan bruge vores online banner-beregner nederst på siden som kan give dig en vejledende pris. Vi sidder klar ved telefon, mail og online chat for at give dig gratis og uforpligtende rådgivning i valg af banner materialer samt pris på banner!

Hvordan designer du dit banner?

Hvis du selv leverer den trykklare fil til Boogii Print - følger hér et par guidelines. Husk at vi også gerne hjælper med at layoute dit banner.

  • Filen skal leveres som enten JPG eller PDF
  • Filen skal i str. 1:1 være på min. 100 dpi - dvs hvis man laver den i 1:2 skal filen være 200 dpi
  • Husk at lave filen ca. 4 cm større hele vejen rundt (bruges til renskæring)
  • Vælg den korrekte efterbehandling (se herunder)
  • Vælg ønsket materiale (se herover)

Er du i tvivl - sidder vi altid klar ved telefonen og hjælper gerne!


Hvordan ophænges mit banner og hvilken efterbehandling?

 

Efterbehandlinger

Alle vore bannere og flag leveres med valgfri efterbehandling - Herunder vises et udpluk af de mest almindelige - kontakt os og hør nærmere hvilken efterbehandling der passer til dit produkt.

 

Metaløjer bruges til ophæng i fx. bagbroer (scenebrug) eller udvendig montering, krogophæng stropper osv. Monteres i både Polyester samt PVC.
Plastskinne monteres i toppen af banneret. Der er monteret små øjer på skinnen til ophæng i snor. Plastskinnen fås i sort og hvid.
Rundjern monteres i en lille løbegang i top og bund. Rundjern er en lille kompakt jernrør. Den anvendes i toppen sammen med eksempelvis "Krokodillenæb". I bunden anvender man rundjern for at tynge banneret så det hænger tungt ned.
Vulst er en silicone "pølse" der bliver syet i løbegang i top og bund. Vulst systemer er meget anvendt til udvendig brug, hvor man ofte udskifter bannere, og hvor det skal være nemt og enkelt at udskifte. Vi sælger også selve vulstsystemet.

Tilbehør til Bannere

 

Vulstsystem

Vulst system

Skal du bruge dit banner til en fast installation, kan vi fx anbefale et vulst system som er perfekt til både udendørs og indendørs brug.
Vulst løsningen er stærk og elegant og det er meget simpelt at udskifte banneret.

Arno Stropper

Arno stropper

Til ophæng i fx bagbro/rig anbefaler vi de slidstærke Arno Stropper kombineret med metaløjer.
Pris pr. stk. kr. 10,- ex moms (12,50,- incl.moms)

 

Gummistrop med S-krog

Gummistrop med S-krog 25 cm

Til ophæng af bannere på væg, mur, stativer og rig.
Pris pr. stk. kr. 15,- ex. moms (18,75,- incl.moms)

 

 

 

Send forespørgsel eller bestilling   eller   Ring +45 96 41 31 11

Banner beregner

NB: Prisberegneren er vejledende og indholder kun et udpluk af de materialer vi kan tilbyde. Har du specielle ønsker - eller ønsker et fast tilbud på dit banner - kontakt os venligst på +45 9641 3111 eller på vores Gratis Live Chat!!

 
 

Skrevet af Marianne Dyrmose, Banner salg, Salgsassistent, Koordinator

Marianne er intet mindre end firmaets banner-ekspert, og hun sidder klar med at guide dig gennem storformatjunglen med den løsning der passer til dine behov. Ligeledes er Marianne fast konsulent for en række kunder.

 

 

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram