Vi har specialiseret os i at forfine din gode idé

Og vi kan heller ikke lade være med at få gode idéer på vore kunders vegne. Alting starter med den gode idé!

Det er yderst vigtigt for os, at vores ydelser og produkter genererer en øget omsætning for vore kunder. Al markedsføring skal kunne betale sig og være med til at skabe vækst og øget omsætning.

Derfor er idéudvikling vigtig.

Alle vore opgaver starter altid med idéfasen, hvor vi sammen med kunden bygger den eller de kampagner vi ønsker at køre. 


Hvordan sammensætter vi din markedsføring?

Kunden er altid i førerposition hos Boogii, vi stiller blot vores erfaring og kompetencer til rådighed. Vi ved en del om hvad der holder og hvad man bør springe over. Ikke alle platforme skal tackles ens fra kunde til kunde - derfor bruger vi en del tid på at sammensætte netop den markedsføringspakke vi tror på til den pågældende kunde.

Hvad koster den gode idé?

Det er umuligt at prissætte den gode idé, men vi kan starte med at tage en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig - og hvem ved om den gode idé ikke helt automatisk popper frem.


 

Gratis inspirationsmøde eller bare mere info

 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram