Produkter

Temaer

Bands, Musik & Teater

Messer & Udstillinger

Start af virksomhed

Vi forlænger effekten af dine messeaktiviteter

Messer & Udstillinger

Boogii har årelang erfaring i messer og udstillinger og ikke mindst hvad der kan gøre din udstilling mere synlig. Vi er til for at give dig den bedste oplevelse med din messe.

Skal du deltage på messe har du givet vis brug for noget af den ekspertise vi besidder og de produkter vi kan tilbyde - så hvorfor ikke bruge et par minutter og lade dig inspirere. Vi kan meget mere - men her er nogle typiske produkter/services til dig som skal på messe.

Messestand Materiale

Vi har en lang række produkter der kan gøre din messestand komplet - her har vi samlet nogle af vore klassikere

Diske | Brochureholdere | Flexwall | Indoor banner / Stofbannere | Kataloger & Flyers | Plakater

Et af vore store artikler er vores indoor bannere men også folie som begge er vigtige elementer når din messe stand skal opbygges.

Klik på de enkelte punkter og bliv inspireret - eller kontakt os og hør nærmere.


 

Kampagne Website

Skal du have ekstra fokus på dine messeaktiviteter - tilbyder Boogii at udarbejde en simpel kampagne website, hvor du kan fremhæve din mission med den messe du deltager på.

Det kan fx være lancering af nye produkter, udvidelse af markeder, afvikling af konkurrencer og lign.

Fordelen ved kampagnesites er at du har 100% fokus på det budskab du gerne vil have frem og intet andet - som typisk vil være tilfældet på dit hoved-website.

Prisen for kampagne sites afhænger naturligvis fra sag til sag - så ring og lad os give et uforpligtende bud på dit site.

Kampagne site - fra pris:

Website anskaffelse

kr. 3.900,-

kr. 4.875,- inkl. moms.
Hosting kr. 119,20 (kr. 149) pr. md.

 

SMS Kampagne

Vi har med vores MobilMarketing pakke mulighed for at bygge en helt unik messe løsning. Det kan være afvikling af konkurrencer, opsamling af kundedata og anden interaktion med brugerne.

Læs mere under vores produkt Mobil Marketing

Profiler din messe på de sociale medier

Boogii kan hjælpe dig med at sætte fokus på dine messeaktiviteter. Vi kan hjælpe dig med at promovere dig på de sociale medier, og på den måde forlænge dine messeaktiviteter og dermed salgsfremstødet.

Kontakt os og hør nærmere

Send forespørgsel eller bestilling   eller   Ring +45 96 41 31 11

 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram