Onsdag, d. 25. November 2015 kl. 15:51 af Henrik Bank

Ny elev hos Boogii

For første gang har vi nu fået muligheden for at have en elev hos Boogii - Vi glæder os!

 

Et nyt ansigt hos Boogii

Der sker hele tiden nye ting hos Boogii. Derfor har vi nu fået glæden af at sige velkommen til Nikoline Astrid Nielsen, som er vores nye grafiker elev fra den 16. november 2015.

Nikoline skal være hos os, i forbindelse med hendes uddannelse som mediegrafiker de næste 3 år, og skal have sin daglige gang i Aulum med resten af Boogii familien. Nikoline skal løse forskellige grafiske opgaver og være Boogii’s ansigt udadtil. Boogii vil sikre Nikoline den praktiske erfaring som er nødvendig, så hun er rustet og parat til arbejdsmarkedet efterfølgende. 

Nikoline Nielsen studerer på Herningsholm erhvervsskole og har lige bestået sit 40 ugers grundforløb med et flot 12 tal, hvor eksamensopgaven var at forbedre Boogiis egen profilering ved at opstille forslag til nyt logo, samt hjemmeside. Stort tillykke herfra. Vi glæder os til samarbejdet. 

Velkommen til! 

 

 


 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Flere artikler

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram