Onsdag, d. 06. Januar 2016 kl. 12:42 af Henrik Bank

Gratis rollup og 3 måneders fri hosting

Hvordan har din hjemmeside det? - Kan den holde til et helbredstjek?

 

Vi er syge med markedsføring ...

Er din hjemmeside opdateret, bliver den fundet på Google - og hvad er det lige med de hersens mobilvenlige hjemmesider. Ved et webeftersyn kigger vi dit website igennem for mangler eller udfordringer generelt. Ud over at komme med en faglig tjek af siden kommer vi også med vores bud på hvad der kan gøres for at optimere siden. Nogle gange er det ganske få ting der skal gøres og andre gange er det bedst at aflive patienten og starte på en frisk ;-)

Spar 5000 lige nu

Eftersynet takseres normalt til kr. 5.000,- - men lige nu har du mulighed for at få webeftersynet kvit og frit og uden købstvang. Vi har blot et krav - nemlig at vi må komme forbi og præsentere resultatet af vores undersøgelser.

Gratis Rollup

I januar og februar kvitterer vi køb på min. kr. 10.000,- ex. moms baseret på webeftersyn, med en gratis standard Rollup inkl. layout efter eget ønske (samlet værdi ca 1.500).

3 mdr. gratis hosting

Vælger du samtidig en af vores standard webhostingløsninger tilbyder vi dig de 3 første måneder til kr. 0,- Mindste binding er 12. mdr. - og igen er købskravet min. 10.000,- ex. moms.

 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Flere artikler

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram