Fredag, d. 10. Juli 2015 kl. 15:27 af Henrik Bank

Boogiine på barsel og sommerferie til os alle

Tårevædet på gensyn til vores egen Maria som netop er gået på barsel - vi trøster os med 14 dages ferielukket

Boogii barsler med en lille ny og en ny, en ny og endnu en ny….

August 2015 bliver den måske vildeste periode i Boogiis mere end 10 årige historie. Der bliver i den grad rørt rundt i gryden med bemandingen fra og med d. 3. August.

Du vil kunne møde en række nye ansigter samtidig med at vi må sige på gensyn til Maria som barsler på sin helt egen måde J - Vi glæder os rigtig meget på hendes vegne, men ser dælme også frem til at have hende tilbage i stalden efter endt barsel. I mellemtiden kære kunder - må I trækkes med os andre nye som gamle :-)

Sommerferie

Men lige nu står den altså på en lille pause til os alle. Boogii holder nemlig sommerferielukket i uge 29 og 30 - og er tilbage igen d. 27. juli. Men frygt ej. Vi kan stadig kontaktes på mail. Skriv til info@boogii.dk. Dog må der forventes længere svartid!!

Boogii ønsker alle en kanon sommer :-)

 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Flere artikler

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram