Tirsdag, d. 04. August 2015 kl. 17:38 af Henrik Bank

Boogii med vokseværk

Vi udvider hos Boogii - big time - og det er for din skyld :-)

Boogii barsler med en lille ny og en ny, en ny og endnu en ny….

August 2015 bliver den måske vildeste periode i Boogiis mere end 10 årige historie. Der bliver i den grad rørt rundt i gryden med bemandingen fra og med d. 3. August.

Du vil kunne møde en række nye ansigter samtidig med at vi må sige på gensyn til Maria som barsler på sin helt egen måde J - Vi glæder os rigtig meget på hendes vegne, men ser dælme også frem til at have hende tilbage i stalden efter endt barsel. I mellemtiden kære kunder - må I trækkes med os andre nye som gamle :-)

Søren Overgaard Andersen er den nye mand på posten som delvis skal hjælpe Marias kunder men også vil være at finde ude i marken som konsulent. Søren har mange års erfaring som selvstændig marketingmand. Søren har faktisk været at finde på kontoret den sidste måneds tid, så han er allerede godt inde i sagerne

Ole Thorsø har mange års erfaring med salg – og de erfaringer skal han fra august bruge på at være medie- og salgskonsulent. Vi glæder os til at Ole skal hjælpe nuværende og nye kunder med de rette løsninger.

Endelig har vi lavet en praktikaftale med Camilla Søgaard Andersen, som er i gang med sit bachelorprojekt inden for salg og markedsføring. Camilla starter såmænd også samme dag.

Det bliver derfor et helt andet leben vi vil opleve fremover hos Boogii med en forøgelse af medarbejderstaben fra 4 til 6 + 1 på barsel - noget der vil kunne mærkes i hverdagen.

Målet med denne kraftige udvidelse af personalet er klart at vi ønsker at fremstå stærkere overfor vore kunder og ikke mindst være bedre til at håndtere mere forskelligartede opgaver.

Flere ansatte men færre varer på hylden.

Selvom antallet af medarbejdere vokser er det ikke ensbetydende med at produktporteføljen følger med – tværtimod arbejder vi ihærdig på at trimme virksomheden så det bliver mere tydeligt hvad Boogii står for. Nøgleordet er dog stadig solid markedsføring både online og offline til små og mellemstore virksomheder.

 

 

Skrevet af Henrik Bank, Direktør

Henrik er ansvarlig for den daglige drift af Boogii men er også grafisk idémand til en række kundesites og løsninger. Derudover har han stor indsigt i den tekniske udvikling. Endelig er han også ansvarlig for vore kunders online annoncering og optimering af websites.

 

 

Flere artikler

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Følg os på Google+
Følg os på YouTube
Følg os på LinkedIn
Følg os på Instagram